Васил Самарски: Сигурността се решава с действия, без компромис

Васил Самарски: Сигурността се решава с действия, без компромис „Сигурността се решава с конкретни действия, без компромис”, заяви на среща с жителите на казанлъшкия квартал „Новенски” кандидатът за кмет на община Казанлък Васил Самарски. Той увери присъстващите , че има решимостта да се справи със сериозния проблем относно  опазването на общинското и личното имущество на гражданите. Пред жителите на квартала кандидатът за кмет с №8 в интегралната бюлетина предложи решения и за справяне с проблемите с ромите на местно ниво. С част от кандидатите за общински съветници Васил Самарски проведе лични разговори с хората от квартала. Сред проблемите, които те споделиха бяха за пореден път дупките по улиците, кражбите на шахти, неработещи  на възлови кръстовища светофарни уредби, снегопочистването през зимата. Хората изразиха още  недоволството си от липсата на асфалтова настилка по улиците „Оборище” и „Дунав”, като споделиха и притеснението си, че в Гробищния парк камионът извоващ боклуците ги изхвърля в канала. Жителите на квартала благодариха на Васил Самарски, че обръща внимание на проблемите им. С пожелание за успех на предстоящия вот, срещата завърши с право българско хоро.

Васил Самарски: Сигурността се решава с действия, без компромисВасил Самарски: Сигурността се решава с действия, без компромисВасил Самарски: Сигурността се решава с действия, без компромисВасил Самарски: Сигурността се решава с действия, без компромисВасил Самарски: Сигурността се решава с действия, без компромис

Васил Самарски разговаря с фолклористи в Деня на народното творчество 16 октомври

Васил Самарски разговаря с фолклористи в Деня на народното творчество 16 октомври Кандидатът за кмет на Казанлък с №8 в интегралната бюлетина - Васил Самарски се срещна с ръководители на фолклорни формации и фолклористи по случай Деня на народното творчество - 16 октомври. В България Денят на народното творчество се отбелязва в третия неделен ден на м. октомври. Запазването на традициите, развитието на фолклорните формации в общината, на културата, обезпечаването с кадри, реализацията на завършващите висше образование специалисти-фолклористи, материалната база, поддържането на добрите практики и коренната промяна в организацията на местните празници бяха сред темите, дискутирани по време на срещата. Васил Самарски отново потвърди намерението и разбирането си, че спортът и културата неотменно трябва да присъстват в рекламните материали за Казанлък, общината и Долината на розите. Но за целта е необходимо да има рекламен продукт, което означава високи постижения в тези сфери. А за да са налице тези постижения, кметът и общинското ръководство трябва да имат отношение и да осигурят съответните правила за финансирането им. Самарски сподели европейски практики от други градове и държави, на които е бил свидетел. Той сподели и няколко свои лични идеи, които могат да бъдат осъществени в нашата община - достатъчно атрактивни за гости, туристи и официални делегации и достатъчно ефектни и полезни за гражданите на Казанлък и общината. Участниците в срещата също споделиха своите идеи за развитието на културата, изкуството в региона и пожелаха на Васил Самарски успех в предстоящите избори с увереността, че тези идеи ще намерят своята реализация само, ако той бъде кметът на община Казанлък.

<< 1  2  3  4  5  6  7  8  9 >>