Васил Самарски кани Галина Стоянова на телевизионен диспут

Васил Самарски кани Галина Стоянова на телевизионен диспут Васил Самарски – кандидат за кмет на община Казанлък, отправи днес писмена покана към кандидата за кмет Галина Стоянова за публичен телевизионен диспут с негово и нейно участие на тема „Община Казанлък през 2011 г. – 2015 г. Перспективи за развитието й след този период.”
Самарски предложи телевизионният диспутът да се проведе в реално време до края на кампанията, като представители на двата предизборни щаба уточнят деня, часа,  мястото, времетраенето, водещите, излъчващата телевизия и регламента.

Васил Самарски очаква отговора на Галина Стоянова за публичен  диспут до 10 ч. на 27-ми октомври /четвъртък/.

Кметът на общината, трябва да е Васил Самарски

Кметът на община Казанлък трябва да е Васил Самарски. Това което чухме, това което дебатирахме с кандидата за кмет с №8 в интегралната бюлетина  Васил Самарски е визията за една европейска община с поглед към обикновения човек, това бяха част от заключенията по време на предизборната среща на жителите на град Шипка с кандидата за кмет Васил Самарски. Самият той открито застанал пред тях представи своята програма, проблемите, детайлите и начините, по които могат да се решат, както и конкретна и ясна насока какво трябва да се прави в бъдеще.
Изключително много бяха въпросите, които задаваха жителите на Шипка от препълнения салон, по време на срещата. На всеки от тях намериха, твърдите отговори или честното отношение на кандидата за кмет Васил Самарски, който освен, че успя да убеди жителите на Шипка в готовността да бъде кмет, спечели и сърцата им, като в няколко изказвания, шипкалии призоваха избирателите да гласуват своята безрезервна подкрепа към Васил Самарски за кмет на община Казанлък.
По време на срещата, бяха представени и кандидати за общински съветници от листата на БСП. В лични разговори след нея, Самарски разговаря с десетки жители на Шипка, които отново изразиха своята подкрепа към неговата личност и управлението, което трябва да бъде гарантирано от Васил Самарски.

<< 1  2  3  4  5  6  7 >>