Уважаеми съграждани,


Искрено благодаря на тези от вас, които на 30. 10. 2011 г. дадоха гласа си за мен като кандидат за кмет на община Казанлък и за кандидат-президентската двойка Ивайло Калфин и Стефан Данаилов.


Вашите гласове ми дадоха увереността, че демокрацията и свободата в България не са отстъпили пред страха и инерцията, обхванали страната ни, и че няма да е далече времето, когато те ще станат по-силни от настъпилия у нас посттоталитаризъм и когато всички хора ще се радват на тяхното истинско и повсеместно тържество.


Като истински демократи, ние трябва да приемем народния вот. Трябва да приемем, че ГЕРБ е изборът на казанлъчани и че гражданите на община Казанлък искат да бъдат управлявани от тази партия. Засега.


Тези избори показаха, че ГЕРБ-илюзията все още не е изживяна; че пълното разочарование трябва да извърви своя път; че е необходимо още време, за да могат гражданите на страната ни и в частност на община Казанлък да се убедят, че личностите имат значение и че не този е демократичният и европейски път на България.


От сърце благодаря за доверието на всеки от вас!


Желая ви здраве, все същото достойнство и висок морал, непоклатимост в убежденията, разумни, отговорни и практически действия срещу новата диктатура и вяра в истинската демокрация!


С поздрав,

Васил Самарски