Коленича пред таланта на Стефан Данаилов

Коленича пред таланта на Стефан Данаилов

Бурни аплодисменти за последната ти житейска роля тук на земята, Професоре!

Лек и светъл път към вечността!

Коленича пред таланта ти и се уча от вярата ти!

Благодаря ти за житейските уроци!

Поклон!


Васил Самарски

27 ноември 2019

Стартира новото предаване на БСТВ с продуцент Васил Самарски

Стартира новото предаване на БСТВ с  продуцент Васил Самарски

С идеята за гласност на проблемите по места стартира новото предаване на БСТВ с продуцент и водещ Васил Самарски - "Местно време в българските общини". Първото издание на новия тв формат е на 15 юли.

"Целта е да открехнем завесите за проблемите. Една голяма част  от общините се управлява от кметове на ГЕРБ. Сблъскваме се със страха на хората, кметовете са като пощенски кутии на управляващите, едни и същи фирми печелят обществените поръчки пореден мандат по места", каза Самарски  в предаването "В обектива" с водещ  Валерия Касиян. Той съобщи, че работят вече 5 екипа, които снимат от  края на м. май и първите  проблеми на  5 общини, които зрителите на БСТВ ще видят са Бургас, Ямбол, Казанлък, Габрово и Дряново.

Всяка събота в 17 часа Васил Самарски ще прави анализ и обзор от видяното през седмицата. Още във видеото - https://bstv.bg/news/v-obektiva-s-valeriia-kasiian-12-07-2019-gost-e-vasil-samarski-produtsent-na-mestno-vreme-po-bstv

Във Фейсбук: Местно време в българските общини

 
12.07.2019

Театралната студия на Читалище „Искра” с награда от фестивала в Поморие

Театралната студия на Читалище „Искра” с награда от фестивала в Поморие

Младежката театрална студия, с ръководител Мая Стоянова, завоюва първа награда от Детско-юношеския куклено-театрален фестивал „Сцена край морето”  в гр.Поморие. Спектакълът „Годеж”  от Сърбислав Минкович  донесе на младите таланти голямото отличие.

Пълната зала, нестихващите аплодисменти и  думите на Пейо Пантелеев, написал най-хубавите песни за Тони Димитрова и Ваня Костова, “Вие ме върнахте в годините, които не излизахме от театъра, за да репетираме. Оставахме там до късно и трябваше да ни гонят. Вие сте приятели и си личи. Вие ни дадохте надежда, че има бъдеще за българския театър. Всеки детайл е изпипан и аз се възхищавам на вашия ръководител и за това, което е сътворил на сцената. Вие ми върнахте младостта” -  бяха най-голямата награда за младите казанлъшки актьори и техния ръководител.

2 юли 2019

 

<< 1  2  3  4  5  6  7  8  9 >>